December 23, 2018

Vacature Tekenaar Constructeur


Soms komt er een nieuwe vacature vrij, maar wij zijn altijd opzoek naar nieuwe gemotiveerde mensen. Uiteraard met een passie voor Ferrari’s en de wens om van kop tot staart aanwezig zijn bij de ontwikkeling van restauraties en onderdelen. Dus het staat je altijd vrij om een open sollicitatie of stageverzoek te sturen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een

Tekenaar constructeurWat houdt dat in?

Wij zoeken iemand die kan werken met Pro-engineering/3D. De technisch tekenaar moet kunnen werken met meetgereedschappen, zoals onze meetarm. Door middel van reverse engineering ontwikkelen wij bij Roelofs engineering onderdelen. Hiervoor moeten originele onderdelen worden opgemeten, in kaart worden gebracht en uiteindelijk worden geproduceerd. Van begin tot eind is de tekenaar constructeur hierbij betrokken

Wat zoeken wij?

Bekend zijn met het programma Pro-engineer is een must en uiteraard is ervaring altijd een pré, maar de passie staat voorop. We zijn actief in de racerij, hierdoor is het dat het hebben van een 9 tot 17 mentaliteit niet zal passen binnen ons bedrijf. Het is echt belangrijk dat je openstaat voor het teamgevoel dat wij willen uitdragen. Iedereen heeft hier zijn eigen expertise, maar het is belangrijk dat deze expertises samen komen. Verder is het belangrijk dat je open staat om door te ontwikkelen, dat je kennis op wil gaan doen van de giettechnologie en de onderdelen die wij op dit moment al aanbieden.

Vaardigheden

Je moet uiterst accuraat kunnen werken. Leren hoort er altijd bij en daar is ruimte voor, maar fouten zijn kostbaar.

Wat bieden wij?

Een baan voor 5 dagen in de week.

De kans om van begin tot eind erbij te zijn terwijl jouw tekening tot leven komt in een Ferrari.

Ruimte om mee te denken over alle processen die eromheen zitten en deze te verfijnen. Er is altijd ruimte voor eigen input.